Lunchwebinar met San Lie van ASN Impact Investors - 27 februari om 12.30 uur
23 januari 2024 

Lunchwebinar met San Lie van ASN Impact Investors - 27 februari om 12.30 uur

Dit webinar-jaar beginnen we meteen goed met een bijzonder lunch webinar op dinsdag 27 februari om 12.30 uur. We kijken nog even terug op 2023, maar vooral blikken we vooruit op wat dit nog redelijk nieuwe jaar 2024 ons gaat brengen. Een ‘outlook’ noemen we dat in de beleggingswereld. En dan natuurlijk op het gebied van duurzaam beleggen.

2023 was zoals bekend een goed beursjaar. In onze vorige nieuwsbrief zijn we daar al op ingegaan. De meningen over de ontwikkelingen in 2024 zijn verdeeld. Hoe gaan "wij van Stan&Wende" hier dit jaar mee om in de beleggingsportefeuilles?

Maar met afstand het belangrijkste onderdeel van dit webinar is onze gastspreker. We hebben weer een bijzondere en inspirerende persoonlijkheid gevonden voor je: San Lie! 

Wie is San Lie?
Hij is directievoorzitter van ASN Impact Investors en verantwoordelijk voor Marketing & Sales en Portfoliomanagement. Daarvoor werkte hij in verschillende managementfuncties op het gebied van duurzaamheid en beleggingsdienstverlening. Hij publiceert regelmatig in vakbladen, en in interviews spreekt hij zich duidelijk en opvallend uit.

We laten ons dus bijpraten door een echte expert op zowel beleggings- als duurzaam gebied. Hij neemt ons op zijn eigen bijzondere manier mee in zijn beleving van duurzaamheid, niet alleen in beleggen, maar ook in ons gedrag en emoties.

Waarom deze aansprekende gastspreker?
ASN Impact Investors belegt in bedrijven, overheden en projecten die mens, dier en natuur respecteren. Die goede financiële resultaten en verwachtingen hebben en die – net als wij – vooruitkijken. Wij hebben dan ook meerdere ASN-beleggingsfondsen in onze portefeuilles.

Het zal je duidelijk zijn dat we ook in dit webinar ruimschoots de tijd zullen nemen voor interactie met San Lie. Je inbreng wordt dus zeer gewaardeerd!

Kortom: een webinar om absoluut te blokken in je agenda. Dus schrijf je hier direct in, dan ben je verzekerd van je online plek!


NB: als je die middag er niet live bij kunt zijn: schrijf je wel in. We maken altijd een opname die we na het webinar met je delen.


Over de schrijver
Reactie plaatsen