null

Wat klanten zeggen over Stan&Wende


Onze klanten zagen de afgelopen 10 jaar niet alleen hun vermogen groeien, maar nog veel meer moois. Ze delen hier graag hun ervaringen.
Ben je geïnspireerd? Mail Wouter en Hubrien voor een vrijblijvende kennismaking.

Contact

Vertrouwd

We staan onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en hebben alle vergunningen

Donkergroen

De beleggingsfondsen vallen onder de duurzaamste categorie donkergroen.

Bewezen rendement

Alle portefeuilles hebben een uitstekend financieel rendement. En dat al ruim 10 jaar.

‘IMijn adviseur raadde Stan&Wende aan. Ik was helemaal overtuigd toen bleek dat ik ook in microkrediet kon beleggen. Zo help ik met mijn beleggingen ook een ander.’


Goede ervaringen adviseur 

Mijn adviseur had goede ervaringen met Stan&Wende. Hij had er al verschillende klanten die er belegden. Ik ben niet iemand die dan nog internet gaat afstruinen om het werk van mijn adviseur over te doen. Ik vertrouw op zijn deskundigheid. Ook vind ik het prettig dat iemand anders mijn vermogen beheert. Het is best tijdrovend om daar zelf mee bezig te zijn, daar heb ik geen zin in.


Beleggen in microkrediet 

Bij Stan&Wende kun je beleggen in microkrediet. Dat vind ik belangrijk, omdat je daarmee ook mensen elders in de wereld echt helpt. Je krijgt niet alleen rendement op je geld, maar helpt een ander om uit de armoede te blijven. Dat heeft me over de streep getrokken om voor Stan&Wende te kiezen.

Martien van der Valk - gepensioneerd ondernemer

‘‘Stan&Wende is een van de weinige, misschien wel enige partij waar je als zelfstandig ondernemer een donkergroen pensioen kunt opbouwen.’


Stabiel en betrouwbaar 

Als eigenaar van de portal duurzaam-beleggen.nl kijk ik natuurlijk kritisch naar aanbieders in de markt. Stan&Wende hebben mij ervan overtuigd dat ze een stabiele en betrouwbare partij zijn. Ze zijn dan ook partner van de portal.


Groen pensioen

Als zzp’er wil ik de zekerheid dat ik voldoende waarde opbouw om met een gerust hart met pensioen te kunnen gaan. Maar ik zocht ook naar de meest duurzame optie. Daarom koos ik voor Stan&Wende. Voor zover ik weet, bieden zij de meest duurzame ‘donkergroene’ pensioenvoorziening voor zelfstandige ondernemers.


Toegankelijke webinars

De webinars van Stan&Wende vind ik ook interessant. Ze zijn basaal maar informatief. Verwacht geen gelikte show, maar dat maakt het ook heel toegankelijk. Je kunt direct vragen stellen aan degene die presenteert, iedereen krijgt een gedegen antwoord.

Folkert van der Molen - duurzame influencer & meer   

‘Iedereen om me heen zei dat ik moest oppassen met beleggen. Bij Stan&Wende klopt het gewoon wat ze zeggen. En tijdens de live webinars kun je ze gewoon alles vragen wat je wilt weten over beleggen.


Ingeschreven voor webinar 

Op mijn werk zag ik een mail van Stan&Wende voorbij komen voor een webinar over beleggen. Dat leek me wel wat: lekker thuis achter je computer uitleg krijgen hoe dat nou werkt, duurzaam beleggen. Ik ben nog jong en financieel nog ongeletterd, dus ik dacht: beter nu mee beginnen voordat het te laat is.


Direct om

Tijdens het webinar was er alle tijd om vragen te stellen. Van Hubrien en Wouter kreeg ik direct een betrouwbare indruk: die willen iets goeds doen. En toen was ik direct om. Elke keer gaat er nu met een automatische incasso geld naar m’n beleggingsrekening. Verder ben ik er niet mee bezig, en dat vind ik heerlijk.


Bijdrage positieve ontwikkeling

Dat Stan&Wende 100% duurzaam, is voor mij heel belangrijk. Ik zou absoluut niet in wapenhandel willen investeren. En in deze tijd merk je dat de overgang naar duurzame energie niet meer te stoppen is, gelukkig. Aan die positieve ontwikkeling draag ik dan een beetje bij, dat vind ik wel mooi.


Fan webinars Stan&Wende

Ik blijf een fan van de webinars van Stan&Wende, ik stuur ze ook af en toe door naar vrienden of familie. Kan het iedereen aanraden om er ook eens een kijkje te nemen. Dan kun je jezelf overtuigen wat een super interessante organisatie dit is.'

 Jasmijn Giohalas - freelance contentmarketeer

‘Ik geloof in het gebruiken van je eigen invloed. Door te beleggen in goede fondsen, maar ook door je te bemoeien met dingen die je wilt veranderen.


Hele andere rendementen 

Ik deed al aan beleggen voordat ik bij Stan&Wende kwam. Maar het werd pas serieus toen ik met Wouter in gesprek ging, hij is een rustige, serieuze persoon. Toen hij besloot alleen nog maar in ‘groen’ te beleggen, moest ik daar even over nadenken. Levert dat wel genoeg rendement op?


Helemaal prima

Ik ken mensen die niet aan duurzaam beleggen doen en die halen andere rendementen. Maar die zijn daar ook best intensief mee bezig. Daar heb ik helemaal geen zin in, dus ik vind dit helemaal prima. Ik wil gewoon financiële zekerheid voor later als ik met pensioen ga. En je hoeft je niet druk te maken of je geld naar vervelende dingen gaat.


Kapitaal ombuigen 

Soms twijfel ik over bedrijven met activiteiten waar ik niet enthousiast over ben. Moet ik ze links laten liggen, of moet ik me er juist mee bemoeien zodat ik invloed kan uitoefenen? Ik geloof dat beide manieren kunnen helpen. Daarom beleg ik bij Stan&Wende én adviseer ik in mijn werk over de strategieontwikkeling van bedrijven die in transitie zijn. Je kunt zo ook wat doen om dat enorme kapitaal om te buigen in een andere richting.'

Paul ter Linden - executive team consultant 

   

‘Ik ben geen beleggingsexpert, een ander moet het voor me doen. Dat ging allemaal heel eenvoudig bij Stan&Wende. Ook weet je zeker dat het duurzaam is.


Afstemmen op eigen situatie 

Ik kreeg goed advies over het spreiden van mijn beleggingen en welk risicoprofiel het best bij me past. Afstemmen wat het beste bij mijn situatie past, ging heel prettig met Wouter, een van de oprichters van Stan&Wende. En, als ik dat wil, kan ik de ontwikkeling van mijn beleggingen gemakkelijk volgen via een app op m’n telefoon.


Duurzamere levensstijl 

Jaren geleden zijn mijn vrouw en ik ons leven anders gaan inrichten. We zijn dingen duurzamer gaan doen, zoals biologisch eten kopen. Toen we een erfenis kregen, wilden we daar ook een zo duurzaam mogelijke bestemming voor zoeken. Dus niet bij een gewone bank, omdat je dan niet zeker weet waar je geld aan wordt besteed. Maar Stan&Wende resoneerde bij ons, daar vonden we die zekerheid wel.Begonnen met klein bedrag

We zijn begonnen met een klein bedrag. Door persoonlijk contact en betrokkenheid groeide het vertrouwen. Daardoor hebben we later alle beleggingen die we her en der hadden, allemaal ondergebracht bij Stan&Wende.'

Taco - HR professional 

‘In het verleden werd ons vermogen door grote banken beheerd. Maar na slechte ervaringen zijn we bij Stan&Wende uitgekomen.


Kapitaal durven toevertrouwen

Wouter, een van de oprichters van Stan&Wende heb ik gevolgd in zijn ontwikkeling als collega coach. Hij heeft een grote persoonlijke integriteit waardoor ik mijn kapitaal aan hem durf toe te vertrouwen. Dat vertrouwen was beschadigd door banken die mijn geld in woekerpolissen hadden gestoken. Toen hebben we al onze beleggingen via Wouter laten investeren.


Integriteit en betrouwbaarheid

Integriteit en betrouwbaarheid zijn voor mij daarom heel belangrijk. Zelf heb ik jarenlang bij een pensioenfonds gewerkt, dus ik heb best kijk op financiën. En duurzaamheid is wel een aspect dat een rol speelt, maar een goed rendement is ook belangrijk. Dat kan ik me, met 2 studerende kinderen, anders niet permitteren.


Vragen stellen bij webinars 

Wat ik goed vind van Stan&Wende zijn de webinars. Een studievriend van m’n dochter heeft wat spaargeld, Daar sparren we soms over en samen bereiden we dan vragen voor. Die beantwoorden Wouter en Hubrien dan meteen. Ik kan niet altijd live meekijken, dan bekijk ik de opnamen op een later moment. Die openheid waarmee ze vertellen over hun aanpak en het maatwerk vind ik heel prettig.'

Anne-Else Højberg - leiderschaps ontwikkelaar

   

‘Ik was vrij huiverig om te beleggen. Maar het verhaal van Wouter, medeoprichter van Stan&Wende, trok me over de streep.


Beleg voor de lange termijn 

Wouter vertelde me dat ik me niet moest blindstaren op de korte termijn. Beleg alleen met geld dat je minstens 10 jaar niet nodig hebt en laat de tijd z’n werk doen. Ik beleg voor m’n pensioen. We hebben gekeken wat ik daarvoor nodig heb, ook rekening houdend met de inflatie. Toen hebben we een risicoprofiel opgesteld, waaruit blijkt dat “neutraal” het beste bij me past. Ik hou niet zo van grote risico’s nemen.


Rust en vertrouwen

In het dagelijks leven ben ik bedrijfsarts, ik hou me totaal niet bezig met beleggen. Bij Stan&Wende heb ik alle vertrouwen dat het wel goed zit. Dat ik verder niks hoef te doen met dat geld, behalve misschien een keer wat bijstorten, geeft rust.


Bijdragen aan betere wereld

Volgens mij hoef je geen expert te zijn om door te hebben dat “groen” de toekomst heeft. Ik krijg gewoon rendement op mijn geld, dat is natuurlijk belangrijk. En misschien had ik meer winst kunnen maken door in Shell te beleggen. Maar of ik daarmee bijdraag aan een betere wereld…'

Bart van der Meer - zelfstandig bedrijfsarts

Als zelfstandig ondernemer wilde ik m’n pensioen goed regelen. Beleggen bleek voor mij een verstandige keuze. En met Stan&Wende weet ik dat ik er ook nog de wereld mee vooruit help.


Gemakkelijk beleggen 

Mij bevalt het gemak van beleggen via Stan&Wende. Ik maak elk jaar de vrije ruimte over naar m’n beleggingsrekening. Dat is het geld dat ik onbelast mag besteden aan m’n pensioenopbouw. Verder hoef ik niks te doen. En: als ik een keer een vraag heb, dan kan ik makkelijk contact opnemen. Heel prettig, vind ik dat.


Laat je inspireren

Ik zie Stan&Wende als een voorbeeld voor andere financiële dienstverleners. Mensen die nu nog twijfelen zou ik willen zeggen: donkergroen beleggen én een gezond rendement, het kan echt. Laat je inspireren door Stan&Wende.   '

Bartjeroen van der Veen - zelfstandig leiderschapscoach


‘Bij Stan&Wende is beleggen heel eenvoudig geregeld in een paar logische stappen.


Ik hoef me nergens zorgen over te maken

We beleggen om de hypotheek af te lossen om de kinderen een goede start op de woningmarkt te geven. Beleggen levert meer op dan sparen.


Beleggen voor pensioen

Ooit had ik een woekerpolis waardoor het vermogen dat ik dacht opgebouwd te hebben, bijna was verdwenen. Ik ben sinds 2015 zzp’er en beleg nu voor mijn pensioen. Bij Stan&Wende heb ik de zekerheid dat het nu wel goed geregeld is.


Spannend 

Beleggen vond ik in het begin wel spannend. Daarom is mijn pensioenvoorziening belegd in een neutrale portefeuille. Dat heeft vertrouwen gegeven en rust. Met het geld dat ik niet direct nodig heb, neem ik wel iets meer risico.


Nergens zorgen over

Bij Stan&Wende is beleggen heel eenvoudig geregeld in een paar logische stappen. Je hoeft je echt nergens zorgen over te maken: je belegt duurzaam en de rendementen zijn goed. Het voelt ook goed zelf iets te kunnen doen tegen de roofbouw op onze aarde.'

Jeroen Kessels - projectmanager/adviseur

‘Ik hoef er geen studie van te maken, dit is goed en gemakkelijk beleggen. 


Ik wil niet actief bezig zijn met beleggen 

Ik beleg om vermogen op te bouwen, zowel voor pensioen als voor het aflossen van de hypotheek. Eerst had ik er weerstand tegen. Beleggen leek me complex en risicovol. Maar bij Stan&Wende heb ik er gelukkig geen omkijken naar.


Internethype 

In 2000 gaf iemand mij een tip om te beleggen in internetfondsen. Ik zou bij wijze van spreken de geldpers al aan kunnen zetten. Dat liep door het instorten van de dot-com bubble, net nadat ik een bedrag had ingelegd, verkeerd af. Van mijn geld was eigenlijk niets meer over. Na deze eerste ervaring met beleggen heb ik er jarenlang niets meer mee gedaan.


Super simpel 

Mede daardoor heb ik geleerd dat je beleggen doet voor de langere termijn en dat je het beste maandelijks kan inleggen. Dat doe ik nu automatisch via Stan&Wende. Ik hoef niks uit te rekenen, hoef niet te weten wat een ‘bestensorder’ of ‘stop limiet-order’ is, het wordt allemaal voor me gedaan. Ik wil niet actief bezig zijn met beleggen. Bij Stan&Wende beoordelen ze elk jaar weer de fondsen en kijken ze of mijn portefeuille nog bij me past. Voor mij is het super simpel allemaal.


Lage kosten

Van tevoren wist ik niet dat Stan&Wende zo gespecialiseerd is in duurzaam beleggen. Dat vind ik wel geruststellend, dat ik weet dat mijn geld wordt belegd in bedrijven waar ik achter kan staan. Stan&Wende volgt de ontwikkelingen van specifieke bepaalde markten. Je belegt gespreid tegen hele lage kosten.'

Aartjan van Erkel -   de beruchtste copywriter    

‘Ik ontdekte dat ik kon kiezen voor mijn eigen toekomstdroom en tegelijk voor maatschappelijk rendement.

 

Ik hoef me nergens zorgen over te maken

Ik beleg om later een duurzaam huis te kunnen bouwen. Bij de traditionele beleggingen had ik niet zo’n goed gevoel, daarom had ik het al jaren voor me uitgeschoven. Totdat ik Wouter, een van de oprichters van Stan&Wende tegenkwam.

 

Kiezen voor toekomstdroom

Ik ontdekte dat ik kon kiezen voor mijn eigen toekomstdroom en tegelijk voor maatschappelijk rendement. Het geeft een goed gevoel dat ik niet alleen bezig ben om van geld meer geld te maken, maar dat mijn investering ook anderen helpt mooie dingen te doen.


Beleggen gaat vanzelf

Natuurlijk vond ik het wel spannend om daar in één keer een groot bedrag in te stoppen, terwijl ik geen enkele ervaring had met beleggen. Maar het gaat eigenlijk vanzelf doordat er maandelijks automatisch een bedrag naar mijn beleggingsrekening gaat. Een keer per jaar stort ik dan zelf nog geld bij dat ik dan kan missen.


Uitgesproken visie

Wat me zo aanspreek is het gedachtegoed van Stan&Wende. Ze denken fundamenteel na over hoe het nóg beter, nóg duurzamer of socialer kan. Daar hebben ze een uitgesproken visie over. Bij rendement denken ze ook na over maatschappelijke en milieu-impact van wat ze doen. Zo willen ze bijdragen aan de Duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG's) van de Verenigde Naties.'

 Leonie Haas - De Merkarchitect

‘Zoeken naar duurzaam beleggen uit handen genomen.


Mijn geld gaat naar gezonde initiatieven

Na een jaar van twijfelen of ik wilde leren beleggen of dit ging uitbesteden, kwam ik er achter dat ik hier niet de tijd, passie en kennis voor had. Toen ben ik op zoek gegaan naar een partij en persoon die me kon helpen om mijn geld duurzaam te beleggen. Geen geld naar kolencentrales, maar naar initiatieven die de wereld gezond maken en houden.

Bedankt voor donkergroen

Toen heb ik Hubrien en Wouter leren kennen, die dit voor me uit handen hebben genomen. Bedankt voor jullie duidelijke communicatie en het zorgen dat mijn geld wordt gebruikt om te investeren in donkergroene initiatieven!'

Wessel Hebing - circulaire impactmaker 

‘Beleggen bij Stan&Wende zorgt voor rust. Ik ben er eigenlijk nooit mee bezig, dat is heel fijn.

 

Beleggen? Daar ben ik eigenlijk nooit mee bezig. 

Cijfers, daar heb ik weinig mee. Ik heb, zeg maar, een wiskunde-deuk. Maar ik wil toch voldoende vermogen opbouwen om mijn pensioen mee te kunnen betalen. Ook wil ik genoeg geld hebben om bij te kunnen dragen aan de studie van onze zoon later.


Voorzichtige beleggers 

Mijn vrouw en ik hebben ons wel verdiept in de risico’s, daarom beleggen wij redelijk voorzichtig en gemiddeld. Ook weer niet te defensief, want je moet natuurlijk ook iets opbouwen. Op een spaarrekening krijg je geen rente, dus dat lukt alleen door te beleggen. We zijn allebei zzp’ers met wisselende inkomsten. Maar door elke maand een vast bedrag in te leggen, komen we aan een bedrag waarmee we oud en zonder zorgen verder kunnen.


Rust 

Beleggen bij Stan&Wende zorgt voor rust. Ik ben er eigenlijk nooit mee bezig, behalve een keer per jaar wanneer een bericht krijg als er iets aan de portefeuille verandert. Verder kijk ik er niet naar om en dat is heel fijn. Ook fijn is de zekerheid en dat je niet belegt in dingen waarin je niet zou willen beleggen. Dus geen fossiele brandstoffen, geen wapens en andere ellende. Maar je levert wel een bijdrage aan een betere toekomst, voor de wereld en ons allemaal.'

Eugène van Haaren - woordvinder en schrijftrainer  

‘Bij Stan&Wende komt je geld goed terecht.


Op een wereldvriendelijke manier met geld omgaan

Mijn vader had een bedrag apart gezet voor mij, dat moest opnieuw belegd worden. Daarmee wilde ik goede ondernemingen steunen, dat meer dan zoveel mogelijk geld erbij krijgen.


Mooie dingen mogelijk maken 

Ik wil niet ten koste van anderen mijn geld vermeerderen. Vandaar dat ik op zoek ben naar wereldvriendelijke manieren om met mijn geld om te gaan, zonder dat dit mezelf benadeelt. Ik zie het als een investering die mooie dingen mogelijk maakt.


Beleggen voor kwaliteit

Stan&Wende zoekt de beleggingen zorgvuldig uit. Ze proberen winst breder te zien dan alleen financiële winst. Omdat alles online gaat betaal ik niet voor het marmer op de vloer.


Benaderbaar 

Stan&Wende is heel benaderbaar. Toen ik de eerste keer belde, nam meteen een van de oprichters zelf de telefoon op. Hij heeft me toen uitstekend te woord gestaan. Dat was heel fijn, geen bandje of keuzemenu. Dat is een heel essentieel telefoongesprek geweest, waarin ik goed ben geholpen.'

 Ilse Duijvestein - docente en duurzaam donders actief 

‘Ik heb ook andere beleggingen, buiten Stan&Wende. Dus daar moet ik nog wat aan doen.


Fiscale lijfrente voor pensioen 

Hubrien, één van de oprichters van Stan&Wende, was ooit pensioenadviseur voor mijn werkgever. Maar ik ben nu ook als zelfstandige actief. Dus toen ik extra vermogen wilde opbouwen als buffer voor als ik met pensioen ga, was met Stan&Wende de keuze snel gemaakt. Ze hielpen me ook met het boetevrij omzetten naar een fiscale lijfrente.


Lage kosten 

20 jaar geleden betaalde je bij sommige aanbieders hoge kosten om te beleggen. Dan werd van je euro maar 85% daadwerkelijk belegd. Stan&Wende werkt tegen lage kosten, zo hou je meer over.


Lange termijn 

Soms twijfel ik wel eens over beleggen, bijvoorbeeld als ik net heb ingelegd en de waarde van mijn portefeuille ineens 10% daalt. Inmiddels weet ik dat je de lange termijn voor ogen moet houden. Wie geduld heeft, wordt beloond. Ik heb ook nog andere beleggingen buiten Stan&Wende, die zijn niet allemaal duurzaam. Dus daar moet ik nog wat aan doen.'

Jan Henk Brinks - financieel consultant/finance director

‘Dat ik bijdraag aan het herstel van de aarde, geeft een goed gevoel.


Ik ben nu deel van de oplossing

Dat ik met mijn geld bijdraag aan herstel van de aarde door duurzaam te beleggen vind ik belangrijk. Dat je aan de goede kant zit, dat geeft gemoedsrust.


Beste keuze

Door te beleggen via Stan&Wende weet ik zeker dat ik de beste keuze maak. Ik krijg een goed rendement en ben deel van de oplossing als het bijvoorbeeld gaat om het klimaat.


Makkelijk rendement inschatten

Van tevoren je rendement inschatten, is heel makkelijk op de website van Stan&Wende: je vult in wat je denkt opzij te kunnen zetten en dan zie je direct de uitkomst. Leuk vond ik ook te zien hoeveel CO2-besparing mijn beleggingen opleveren.'

Eduard Verbree - Nederlandse taaltrainer voor expats

'Wouter adviseert mij al jaren bij financiële keuzes, zowel zakelijk en privé. Naar volle tevredenheid. Hij reageert snel, is sterk inhoudelijk en heeft mooi gevoel voor verhoudingen. Dat maakt dat hij in de breedte met mij meedenkt en dat is fijn. Wouter maakt het voor mij makkelijker logische stappen te zetten op weg naar mijn doel.'

Minouk Fieggen - online consultant

'Mijn moeder is al jaren klant bij Wouter naar volle tevredenheid. Sinds een paar jaar ik ook. Dat Wouter hart heeft voor zowel de toekomst van kinderen in het algemeen als zijn eigen kind, spreekt mij erg aan. Ik ben ook vader. We hebben een financieel plan opgesteld met daarin nu al een soort spaarprotocol voor mijn zoontje. Wat er ook gebeurt, ik wil dat hij later een goede opleiding kan volgen.'
Toon (35 jaar)
 'Hubrien is een verademing in de jungle van financieel adviseurs. Doorgaans regeert daar driedelig grijs en mistig advies. Hubrien is eerlijk, duidelijk en to-the-point. Een prettige persoon om mee te werken. En dan heb ik het nog niet eens over zijn scherpe analyses en 'tons of experience.'

Ronald Sterk - Teksten met een hoofdletter T

'We hebben Hubrien gevraagd ons te adviseren over onze financiën: hypotheek, sparen en toekomstwensen. Op een zeer deskundige manier heeft hij ons inzicht gegeven; we hebben fiks bespaard door het omzetten van woekerpolissen. Daarnaast was het contact persoonlijk en prettig; de investering dubbel en dwars waard!'

Lucas Kooijman - senior manager

'Hubrien is een zeer vakbekwaam Financial Lifeplanner met lef. Eerlijk, duidelijk en verhelderend. Geen kleine lettertjes, geen verrassingen.'

Harmen Spek  - Plastic Soup Foundation

'Hubrien verbindt je dromen met een realisatie-plan, maar laat door zijn werkwijze en persoonlijke betrokkenheid ook nieuwe dromen en wensen opbloeien!'
Rijk Vlaanderen
'Als je iets nodig hebt op financieel gebied, denk dan eens aan Hubrien. Als financial life planner heeft hij me echt geholpen. In korte tijd heb ik veel inzicht gekregen in mijn relatie met geld. En dat heeft goede resultaten opgeleverd.'
Anne-Kee Deelen
'Hubrien is een zeer gepassioneerd Life Planner. Hij verzet bergen om voor jou als klant de juiste oplossing te vinden. Daarnaast heeft hij ethiek en integriteit hoog in het vaandel. Voor mij zeer belangrijke criteria.'
Femke Hogema
'Huis verkopen, huren (2x), nieuw huis kopen (2x), relaties, huis 2 jaar lang in verkoop, nieuwe liefde (1x tot heden), eerder stoppen met werk… Er waren veel life events in een relatief korte tijd. Wouter heeft me in die periode met mijn financiën meer dan goed bijgestaan. Er was op het gebied van inkomen in mijn beleving veel onzekerheid. Wouter zag dat anders. Hij heeft me steeds duidelijk gemaakt dat ik ondanks alle onrust genoeg armslag had om te genieten van mijn geld. Voor het feit dat ik in de periode van een stagnerende huizenmarkt toch een caravan kocht, zijn wij hem nog steeds na vele vakanties dankbaar. Er is nu gelukkig rust, ook financieel. Elk jaar zetten we alles op een rijtje en met vragen kan ik altijd bij hem terecht. Mooi, dat hij zich zo inzet voor duurzaamheid.'

Marijne (67 jaar)

'Mijn ouders erfden van in de oorlog omgekomen familieleden. Dat geld was loodzwaar en werd niet gebruikt om van te genieten. Mijn broers en ik erfden weer van onze ouders. Helaas nam ik die zware lading mee. Ik leefde onnodig sober en beperkte mijzelf. Toen kwam Wouter op mijn pad met gesprekken over zowel harde zaken, als ook over genieten, dromen en wensen. Dat was wel even wennen. Inmiddels geniet ik meer van mijn mogelijkheden en is het leven een stuk leuker geworden. Dat ik beleg bij Stan&Wende vind ik extra mooi, omdat de lading nu een positieve draai heeft gekregen. Het geld wordt tegelijkertijd ingezet voor het behoud van onze wereld voor volgende generaties.'
Bram (75 jaar)
'Ik las ergens: ‘erven moet leuk zijn’. Dat was confronterend. Als ik toen was doodgegaan, hadden mijn zoons een onoverzichtelijke financiële puinhoop aangetroffen. Weliswaar geen schulden, maar wel een hoop gedoe. Niet leuk. Ik besefte dat ik daarmee de relatie tussen mijn zoons op het spel zette. Om over de nagedachtenis aan mij maar niet te spreken… Tijd om inzicht en overzicht te krijgen. Ik schakelde via via Wouter van Leusen in. Het was potje hier, rekening daar, fonds bij bank zus, zes bankrekeningen, niet vastgelegde lening aan oudste zoon, schenking hier, enzovoort. Langzamerhand kwam er orde in de chaos en daarmee het inzicht dat het geld niet slim belegd was. We hebben alles gesaneerd. Jaarlijks of eerder zetten we alles weer op een rijtje. Ik zou nu rustig kunnen doodgaan, maar heb nog lang geen plannen.'

Mies (70 jaar)

'Wouter en Hubrien zijn adviseurs die oprecht geïnteresseerd zijn in het waarom van hun klanten. Zij helpen mensen met hun dromen en de bijbehorende financiële aspecten. Daarbij zijn ze zeer congruent, want ook hun eigen wensen vergeten ze niet. Ik ken Wouter en Hubrien als professionals, die met een kritische blik met mij samenwerken. Ik beveel hen van harte aan als financieel- en vermogensplanners.'
Michiel van Vugt - auteur van Net Iets Slimmer
'Hubrien heeft ons geholpen om onze financiële situatie nu en in de toekomst helder te krijgen. Dat heeft ons veel rust en duidelijkheid gegeven zodat we weten wat onze financiële (on)mogelijkheden zijn, voor nu en in relatie tot onze toekomstplannen. Hij deed dit heel deskundig, neutraal, enthousiast en met veel aandacht voor onze persoonlijke situatie, waarbij hij ons steeds helder voorspiegelde hoe het er voor stond, zodat we uiteindelijk zelf onze keuzes kunnen maken.'
Kees van Herk

'Hubrien is een gepassioneerde adviseur die voor het beste advies gaat voor zijn klant. Menselijke waarden heeft hij hoog in zijn vaandel staan. Dit gecombineerd met de koele zakelijkheid van het vakgebied waarin hij zich begeeft, zorgt voor een gedegen advies waarbij je je heel prettig voelt. Mijn financiele zaken zou ik met een gerust hart aan Hubrien overlaten.'

Dick Dazler

'Hubrien heb ik in korte tijd leren kennen als een zeer kundig financieel planner. Specifieke kennis, enthousiasme en doorzettingsvermogen maken van Hubrien een toegewijd persoon die te allen tijde het belang van een goed financieel advies inziet.'
Bart de Vroom
'Rust voor mijn financiële warhoofd, dat leveren de sessies met Hubrien op. Inzicht in het voorheen ondoorzichtige woud aan verzekeringen, hypotheek-opties, pensioenen en combinaties daarvan. Als zzp-er is op dit vlak nu samenhang. En Hubrien weet ook nog besparingen te vinden.'
Eugène van Haaren
'Hubrien laat je op een prettige en heldere manier zien hoe je financiële plaatje eruit ziet, voor nu én in de toekomst. Neemt je mee op een financiële ontdekkingstocht waarbij verschillende (droom)scenario’s de revue passeren. Geeft duidelijke handvaten om de scenario’s vervolgens in te kunnen vullen.'
Frans Peter Grendel

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

null

Stan&Wende helpt je om met jouw geld meer te laten groeien