null

Webinar 6 december 2023
Met Klimaatgeneraal Tom Middendorp!

  • Inzichten en ervaringen van een vooraanstaand expert
  • Over klimaat en veiligheid: de problemen  én de oplossingen
  • Samenwerken maakt het verschil
  • De impact van duurzaam beleggen
Gratis aanmelden

Webinar 6 december 2023
Met Klimaatgeneraal Tom Middendorp

Dit wordt zeker een bijzonder webinar! We gaan met onze speciale gastspreker Tom Middendorp in gesprek over zijn boek 'Klimaatgeneraal'. Een belangrijk, hoopvol en provocerend boek dat de wereld aanzet om te reflecteren, te leren en actie te ondernemen.

WOENSDAG
6 december 12:15 tot 13:15

Met zijn blik op de toekomst gericht laat de voormalig Commandant der Strijdkrachten ons zien dat klimaatverandering de grootste uitdaging van deze tijd is. Zo zijn klimaatverandering en veiligheid sterk met elkaar verbonden. 


 Met name het toenemende tekort aan water is een belangrijke aanjager van spanningen. Maar gelukkig zijn er ook oplossingen. Wij kunnen en moeten het verschil maken.

Dat verschil maken onze klanten. We beleggen hun geld namelijk volledig in donkergroene beleggingsfondsen met o.a. de thema's Water en Klimaat.

Je 'investeert' zo in een eerlijke, groene, sociale en menselijke wereld. Voor ons allemaal, nu en later.

Meld je nu gratis aan

Voor dit webinar op woensdag 6 december, van  12:15 - 13.15 uur

Klanten over onze webinars

Toegankelijke webinars

"De webinars van Stan&Wende vind ik interessant. Ze zijn basaal maar informatief. Verwacht geen gelikte show, maar dat maakt het ook heel toegankelijk. Je kunt direct vragen stellen aan degene die presenteert, iedereen krijgt een gedegen antwoord."

Folkert van der Molen

duurzame influencer &  meer

Fan webinars Stan&Wende

Ik blijf een fan van de webinars van Stan&Wende, ik stuur ze ook af en toe door naar vrienden of familie. Kan het iedereen aanraden om er ook eens een kijkje te nemen. Dan kun je jezelf overtuigen wat een super interessante organisatie dit is.'

Jasmijn Giohalas 

freelance contentmarketeer