null

Wat biedt Stan&Wende mij en mijn klanten?


Klanten zijn steeds kritischer, er is veel greenwashing en toch willen ze het liefst echt iets goed doen. Stan&Wende is de enige onafhankelijke partij die echt donkergroen belegt - met prachtrendementen. 


Daarmee bied je ze een unieke oplossing. En geef je als adviseur ook dubbel zo goed advies: niet alleen voor de portemonnee van je klanten, maar ook voor de toekomst van hun (en ook jouw) kinderen.
 
 

Ik ben een financieel adviseur

Gemak

Het fijne is: uit het enorme aanbod hebben wij voor jouw klanten de best mogelijke keuze gemaakt. 

Veilig

Het geld van jouw klanten staat  op een aparte bewaarrekening veilig bij onze partner Fondsenplatform.

Elk moment stoppen

Bij Stan&Wende zit je nergens aan vast. Het geld van je klanten is 24/7 opvraagbaar. Ze kunnen er altijd bij.

Stan&Wende werkt actief samen met professionals met een duurzaam hart voor hun klanten. Ben je:

  •  financieel planner of adviseur
  •  accountant of boekhouder
  •  belastingadviseur
  •  notaris of advocaat
  •  adviseur family office
  •  hypotheekadviseur

Ontdek dan hoe jouw klant vandaag nog kan kiezen voor beleggen met impact en prima rendement. Dit kan voor zowel 'vrij vermogen box 3' zakelijke rekeningen (box 2) als individuele pensioen- en stamrechtrekeningen in box 1. Voor opbouw én uitkeren.

De 10 voordelen van Stan&Wende - voor adviseur & klant. En een bonus.

1. Altijd 100% donkergroen beleggen

Beleggen bij Stan&Wende betekent op meerdere manieren beleggen met zekerheid. Zoals de zekerheid dat de beleggingen van klanten altijd echt 100% duurzaam, dus donkergroen zijn. Gegarandeerd.

2. Volledig onafhankelijk

Stan&Wende is volledig onafhankelijk is van welke financiële partij dan ook. Hierdoor bieden wij de zekerheid dat zaken als klantbelang en keuze beleggingen bij ons altijd bovenaan staan.

3. Betrouwbare partner

Wij zijn zelf adviseurs. We snappen dus dat zaken als  goede rendementen (financieel en maatschappelijk), lage kosten en consequent duurzame keuzes essentieel zijn. We helpen waar nodig van aanvraag tot onderhoud.

4. Geld veilig bij faillissement

De beleggingen van klanten staan  in een aparte stichting/bewaarbedrijf. Het vermogen is dus volledig gescheiden van NNEK/Fondsenplatform of Stan&Wende. Bij een faillissement  zijn beleggingen dus altijd veilig gesteld. Veiliger kan het niet.

5. Alle vergunningen

Stan&Wende staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en heeft alle benodigde vergunningen. Dit gaat vooral over zaken als deskundigheid, betrouwbaarheid, financiële waarborgen, bedrijfsvoering en informatieverstrekking.

6. Advies altijd beschikbaar

Wij weten alles over duurzaam beleggen. En we vinden dat beleggen altijd onderdeel moet zijn van een financieel plan. Daarom werken we samen met adviseurs die klanten daarmee kunnen helpen. 

7. Ontzorgen

Begeleiden van een online aanvraag. Zorgen dat ieder dossier goed op orde is. Jaarlijks alle portefeuilles herbalanceren. Regelmatig het juiste risicoprofiel checken. Webinars, nieuwsbrieven. Korte lijntjes voor alle vragen. Ontzorgen dus.

8. De juiste portefeuilles

We stellen bij aanvang en tijdens de looptijd een aantal vragen: Wat is de financiële positie, het beleggingsdoel, de  risicobereidheid, kennis en ervaring met beleggen en duurzaamheid. Hierdoor krijgt iedere klant de meest passende portefeuille.

9. Online inzicht

Met ons online dashboard en app is alle informatie 24/7 beschikbaar. Denk aan waardeontwikkeling en samenstelling van de portefeuilles, documentatie zoals financiële overzichten en haalbaarheid van de gestelde doelen.

10. Online communities

In communities voor adviseurs en klanten  helpen we elkaar met alle ins & outs van donkergroen beleggen. Je ontmoet duurzame gelijkgestemden, kan vragen stellen en verhalen delen. Nuttig, leerzaam, leuk, inspirerend en goed voor je netwerk!

Bonus voor klanten

Je kunt altijd bij je geld. Geen gedoe, geen verkoopkosten. Even opletten bij pensioen dat je daar natuurlijk wel met fiscale regels te maken hebt.

Bonus voor financieel adviseurs

Jouw klant blijft jouw klant. Altijd. Wij zorgen voor de juiste duurzame beleggingen, jij zorgt voor de rest.

Elke klant een duurzame WakaWaka-lamp cadeau!

WakaWaka is een zonnepaneel met accu en een ledlamp die 80 uur kan schijnen. Ook kun je je telefoon ermee opladen. Elke klant die vanaf € 5.000 via jou belegt bij Stan&Wende krijgt een lamp cadeau. Tegelijkertijd geven wij er dan  één aan mensen die geen toegang hebben tot stroom. Bijvoorbeeld in landen als Mali, Rwanda, Cambodja en Papoea-Nieuw-Guinea.

Van de vergoedingen die Stan&Wende ontvangt, gaat 10% naar een goed doel. Op dit moment steunt Stan&Wende een project van Habitat en WakaWaka voor schoolkinderen in Cambodja . 

We hebben een speciale community voor groene adviseurs

Voor de met Stan&Wende samenwerkende adviseurs hebben we een speciale community. Hier helpen we elkaar met alle ins & outs van donkergroen beleggen. Alle documentatie en andere hulpmiddelen die we hebben kun je hier vinden. Zodat je met een solide verhaal een advies kan geven aan je klanten. En je ontmoet collega’s, kan vragen stellen en casussen delen. Nuttig, leerzaam, goed voor je netwerk en ook nog eens heel leuk en inspirerend.

Meer weten over samenwerken met ons? Stuur ons een bericht.

null

Goed financieel rendement

Beleggen bij Stan&Wende zorgt voor een goed rendement. Heel goed zelfs. Wist je dat we de afgelopen 10 jaar gemiddeld een flink hoger rendement haalden vergeleken met 70 vermogensbeheerders in Nederland?