null

Het goede doel


10% van het bedrag dat we jaarlijks van jou ontvangen voor beheer en onderhoud van de beleggingsportefeuilles geven wij aan een goed doel. Sinds een aantal jaren steunen we scholen via de stichtingen WakaWaka en Habitat.

Microkrediet

Onze speciale microkrediet portefeuille: voorzichtig  beleggen met veel impact.

Voor de kinderen

Dank! Door met ons in zee te gaan geef je een groenere wereld door aan volgende generaties.

Donkergroen

De beleggingsfondsen vallen onder de duurzaamste categorie donkergroen.

Zo krijgt elk jaar een groot aantal kinderen ergens in de wereld de kans om huiswerk te doen bij goed licht. En te werken aan hun dromen en doelen. Over maatschappelijk rendement gesproken!
Ons huidige project doen we samen met WakaWaka en Habitat. Hieronder kun  je daar meer over lezen.


Op deze foto zie je de symbolische uitreiking op ons event van 16 november 2022 door Wende, aan stichting Habitat van 800 WakaWaka's ! 

Zomer 2023 zijn de WakaWaka's in Cambodja verspreid over een groot aantal scholen. Mette Pronk van Stichting Habitat schreef ons daarover:
'Mijn collega’s in Cambodja vroegen mij om jullie te bedanken voor jullie bijdrage aan deze bijzondere levering waarmee ze een zeer relevant project konden opzetten en uitvoeren. Een project dat niet onopgemerkt is gebleven.

Want wat een bijzonder mooi project is het geworden! Het resultaat is fantastisch; 50.000 mensen bereikt, waaronder ruim 10.000 leerlingen en leraren. Scholieren die betere schoolresultaten zien, en gezinnen die op zoveel vlakken meer kunnen (werken in hun tuin, meer inkomsten genereren omdat ze ’s avonds langer door kunnen werken) doordat ze licht hebben. Ik ben trots en dankbaar voor deze mooie samenwerking!"

Er is nog veel meer over te zeggen, dus lees hier de rapportage met veel mooie foto's!

Stel hier je vraag aan ons

null

Stan&Wende helpt je om met jouw geld meer te laten groeien