null

Onze Rendementen


  • Hier vind je de gerealiseerde financiële rendementen van onze beleggingsportefeuilles. Per jaar, maar ook het gemiddelde rendement over de afgelopen 5 en 10 jaar.
  • Dit zijn netto rendementen, dus na aftrek van alle kosten.
  • Ook zie je een vergelijking met 70 vermogensbeheerders. Per jaar en ook 10 jaar gemiddeld.

Je ziet: Duurzaamheid en een goed rendement gaan prima samen!

De rendementen hieronder zijn bijgewerkt t/m maart 2024.

Lees hier meer over de verschillende beleggingsportefeuilles. 

Hieronder zie je de netto rendementen van de beleggingsportefeuilles van Stan&Wende vergeleken met een index van vergelijkbare portefeuilles van 70 vermogensbeheerders: de VBR-Index © (bron: vermogensbeheer.nl).
Netto rendement betekent: na verrekening van alle fondskosten en beheerskosten.
Als je over de gekleurde staven in de grafiek gaat, zie je de gerealiseerde percentages.
De rendementen die hieronder staan zijn bijgewerkt t/m maart 2024.

Defensief profiel

Neutraal profiel

Offensief profiel

Risico’s van beleggen

Let op! De waarde van je belegging kan en zal fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden daarom geen garantie voor de toekomst.

Het rendement van duurzaam beleggen ligt op hetzelfde niveau als bij traditioneel beleggen, of zelfs hoger. Dat is het gevolg van de markt die enorm in beweging is op het gebied van duurzaamheid. Eerst was duurzaam beleggen een trend, meer luxe. Nu is het gelukkig op weg de gewoonste zaak van de wereld te worden.

Beleggen is nooit zonder risico. In het algemeen geldt dat een belegging met een hoger verwacht rendement, hogere risico’s met zich meebrengt. Loop geen onnodig risico. Voordat je gaat beleggen, is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de kenmerken en risico's van beleggen.

Het werkelijke rendement van jouw beleggingen bij Stan&Wende kan afwijken door de omvang van je portefeuille en stortingen of onttrekkingen die je doet.

null

De beste belegging met maximaal rendement voor jou en onze planeet