Opname webinar 27 februari 2024 - Met San Lie
27 februari 2024 

Opname webinar 27 februari 2024 - Met San Lie

Op 27 februari hebben we het webinar ‘duurzame outlook 2024’ gegeven met gastspreker San Lie, directievoorzitter van ASN Impact Investors.

2023 was zoals bekend een goed beursjaar. De meningen over de ontwikkelingen in 2024 zijn verdeeld. Hoe gaan "wij van Stan&Wende" hier dit jaar mee om in de beleggingsportefeuilles?

Maar met afstand het belangrijkste onderdeel van dit webinar is onze gastspreker. We hebben weer een bijzondere en inspirerende persoonlijkheid gevonden voor je: San Lie! 

Wie is San Lie?
Hij is directievoorzitter van ASN Impact Investors. Daarvoor werkte hij in verschillende managementfuncties op het gebied van duurzaamheid en beleggingsdienstverlening. Hij publiceert regelmatig in vakbladen, en in interviews spreekt hij zich duidelijk en opvallend uit.

We laten ons dus bijpraten door een echte expert op zowel beleggings- als duurzaam gebied. Hij neemt ons op zijn eigen bijzondere manier mee in zijn beleving van duurzaamheid, niet alleen in beleggen, maar ook in ons gedrag en emoties.

Waarom deze aansprekende gastspreker?
ASN Impact Investors belegt in bedrijven, overheden en projecten die mens, dier en natuur respecteren. Die goede financiële resultaten en verwachtingen hebben en die – net als wij – vooruitkijken. Wij hebben dan ook meerdere ASN-beleggingsfondsen in onze portefeuilles.

Het zal je duidelijk zijn dat we ook in dit webinar ruimschoots de tijd zullen nemen voor interactie met San Lie.
Over de schrijver
Reactie plaatsen