Opname webinar 8 september 2021 Samen onder de duurzame motorkap van RobecoSAM
08 september 2021 

Opname webinar 8 september 2021 Samen onder de duurzame motorkap van RobecoSAM

Je krijgt deze avond een blik onder de duurzame motorkap van de goed presterende beleggingsfondsen van RobecoSAM die wij in onze portefeuilles voeren: Smart Energy Equities en Smart Water Equities (aandelen).

Onze duurzame portefeuilles doen het al jaren gewoon goed. Daar zijn natuurlijk meerdere redenen voor. Een belangrijk onderdeel is de fondsselectie. Wij kijken ieder jaar zorgvuldig welke fondsen we opnemen in onze portefeuilles. Wat is hun duurzame impact? Wat zijn de resultaten en de kosten?

In de portefeuilles meer en minder bekende fondsen en “fondshuizen”. Een voorbeeld van zo’n minder bekend fondshuis is RobecoSAM: Een dochter van Robeco en 100% duurzame club met veel goede fondsen. De Smart Energy en Smart Water aandelenfondsen zijn beiden zeer succesvolle fondsen met over een langere periode stabiele en bovengemiddelde resultaten.

Wij hebben deze fondsen ook in onze (lees jouw!) portefeuilles zitten, dus daar wil je natuurlijk zoveel mogelijk van weten! Daarom krijg je vanavond een duidelijke blik onder de duurzame motorkap van de man die hier alles van weet: Meinhard Leuhery. Hij is bij Robeco Director Wholesale in Nederland en jullie mogen hem alles vragen!


Over de schrijver