null

Je staat volop in het leven.
Kinderen, werk, fijn wonen.

  • Hieronder lees je in een casus van klanten (we noemen hen hier Sanne en Koen) hoe je duurzaam vermogen kunt opbouwen.
  • Ook zie je een aantal concrete productmogelijkheden. 
  • Misschien heb je andere relevante dingen zoals een oude polis: zaken waar wij of een andere adviseur je mee kunnen helpen.
Bekijk jouw opties

Gemak

Het fijne is: uit het enorme aanbod hebben wij voor jou de best mogelijke keuze gemaakt. 

Veilig

Jouw geld staat veilig op een aparte bewaarrekening bij onze partner Fondsenplatform.

Elk moment stoppen

Bij Stan&Wende zit je nergens aan vast. Je geld is 24/7 opvraagbaar. Je kunt er altijd bij.

Sanne en Koen hadden nog geen pensioen

Sanne en Koen zijn allebei dit jaar 40 geworden. Het gaat goed met ze, maar 40 jaar: dat bleek voor beiden een moment om eens goed te kijken: waar staan we nu en waar willen we heen? En minstens zo belangrijk: hoe pakken we dat financieel verstandig en slim aan? Ook omdat hun ouders al wat op leeftijd zijn, en ze toch wel wat vermogen blijken te hebben in hun huizen en op de bank. 

Welke beleggingsrekeningen passen bij jou?

Pensioen opbouwen kan op twee manieren: je opent een fiscaalvriendelijke pensioenrekening of  een 'vrije' beleggingsrekening. Als je ondernemer bent, kun je natuurlijk ook via een zakelijke beleggingsrekening vermogen opbouwen. En vergeet ook niet de mogelijkheid om voor je kind een mooi beleggingspotje te regelen.
Je hebt altijd de keuze uit meerdere soorten beleggingen. Als je wilt kunt je altijd zonder gedoe en kosten geld storten of opnemen. Let bij pensioen wel op dat er fiscale regels zijn.

Particuliere beleggingsrekening

Je wilt je spaargeld of vermogen waar je altijd bij kunt zo duurzaam mogelijk beleggen.

Zakelijke beleggingsrekening

Je wilt je zakelijk geld gebruiken om te beleggen op een verantwoorde manier.

Pensioenrekening opbouw

Je wilt fiscaal vriendelijk pensioen opbouwen. Misschien met een al opgebouwd potje elders. Maar dan wel gegarandeerd duurzaam.

Kinderrekening

Je wilt bewust vermogen opbouwen voor je kind/kinderen.

Laat je helpen door een goede adviseur

Voor ons is dit gesneden koek, dagelijks werk. Voor jou meestal niet. Wij weten dat de keuze van het juiste product voor jou nauwkeurig luistert. En dat een goed financieel plan – groot of klein – je helpt om duidelijkheid, inzicht en rust te krijgen. 

Dit kun je dus het beste samen met een goede adviseur bekijken. Wij werken daarom samen met onafhankelijke adviseurs die je hierbij prima kunnen helpen. Hier vind je een lijst van adviseurs. Er is er altijd eentje in jouw buurt, maar online contact kan natuurlijk ook.

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over hoe je het beste met pensioen en vermogensopbouw kunt omgaan? Heb je vragen over duurzaam beleggen? Stuur ons een bericht. We helpen je graag!

null